Nejdůležitější na mořské hladině je to, co držíte v ruce

Mořské pruty, vláčecí pruty, teleskopické pruty, feederové pruty, kaprové pruty, sumcové pruty a další. Prutů je opravdu hromada a pro ty kteří jim nerozumí – dokážeme poradit. Jste v lovení ryb zelenáčem? Kupujete dárek partnerovi nebo kamarádovi? Nevíte, který prut je ten správný? Zeptejte se odborníků, zeptejte se přímo daného člověka. Ono čisté překvapení se přeceňuje. Váš nejdražší může prahnout po Trabucco Windrose 2,15m 30lb, který je označován za dokonalý mořský prut. S ním dokážete ulovit pěkného halibuta, tresku anebo perfektního tuňáka. Vy ale koupíte Rybářský prut Sellior Powermax 2,7m 300-600g, který je taky skvělý, jen je na úplně jiném levelu. Váš drahý přítel takových prutů může mít hromadu anebo taky o něj stát nemusí. Vždy je lepší vědět co by chtěl – alespoň přibližně. Rybáři jsou často velice nároční na svoje vybavení, proto rada, která by měla být na prvním místě je – zeptejte se. Musíte vědět co od správného prutu očekávat nebo co chcete lovit.

rybářská loď

Mořské pruty Mlsport dokážou poradit i nezkušenému rybáři. Zkuste nám napsat nebo zavolat. Veškeré informace máte samozřejmě na webových stránkách, ale chceme abyste věděli, že jsme tu pro Vás všechny s radou pro perfektní informace a uděláme maximum pro to, abyste byli se svým produktem spokojeni VY anebo ti lidé, pro koho dárek kupujete. Takže se nebojte zeptat odborníků. Jsme to pro Vás.

krásné moře

Chcete překvapit svou drahou polovičku příjemným úlovkem? Chcete mít k večeři něco co jste si zaslouženě ulovili? Určitě se neváhejte podívat na pořádné vybavení i VY zkušení. Rybolov není jen o chytání ryb, ale také o odpočinku a relaxaci. Spousty rybářů jezdí po celé zemi, aby se kochali jak přírodou, tak jeli za dobrodružstvím. Někdo si s sebou bere celou rodinu a spojí to i s výcvikem těch nejmenších. Učí je to, co přesně máte rádi vy naši milý rybářští nadšenci. Tak hurá na náš webový portál a podívejte se, co by mohlo vyloudit úsměv na Vaší tváři.